Beştaş Pırlanta Yüzükler

31-05-2019 12:45
Beştaş Pırlanta Yüzükler

Beş taş Pırlanta Yüzükler

Günümüzde her genç kızın hayalini süsleyen pırlanta yüzükler evlilik tekliflerinin olmazsa olmazıdır. Pırlanta en değerli mücevher olup erkekler sevdikleri kişilere en değerlimsin mesajını pırlanta yüzüklerle verir. Piyasada birbirinden farklı eşsiz tasarımların olduğu pırlanta yüzük modelleri bulunuyor. Bunlar arasında en bilinen klasik model olan tektaş ve beştaş pırlanta yüzük modellerinin yanında tamtur pırlanta yüzükleri, baget pırlanta yüzükleri, tria yüzükleri, fantezi yüzükleri ve renkli taş yüzükleri de firmamızda bulabilirsiniz. Firmamız pırlanta satışının öncü firmalarından olup kalite ve güvene öncelik verir. Bu doğrultuda firmamızdan ürün sipariş eden müşterilerimize satış öncesi ve satış sonrası danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Firmada Satışta Olan Pırlanta Ürünler Nelerdir?

Firmamız geniş bir ürün kataloğuna sahip olup, müşterilerimize her türlü pırlanta ürün satıyoruz. Uluslararası HRD sertifikasına sahip olan ürünlerimizde kaliteli pırlanta taşlar bulunur. Firmamızda pırlanta yüzükten, pırlanta kolyeye, pırlanta alyans modellerinden, pırlanta küpeye ve pırlanta bileklik modellerine kadar pek çok ürün de farklı tasarımlar bulunur. Bunun için yapmanız gereken firmamızın online sitesine giriş yaparak ürünlerimizi incelemektir. Firmamızda pırlanta ürünler özel pırlanta ustalarımız tarafından tasarlanarak sizlere ulaştırılır. Satışını yaptığımız her ürün için bir yıl bakım garantisi sunarız.

Nasıl Pırlanta Siparişi Verebilirim?

Firmamızdan pırlanta ürünlerin siparişini verebilmek için sitemize giriş yapmalısınız. Daha sonra ürünleri inceleyerek istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. Sipariş edilen ürünlerin ücretleri online olarak kredi kartı yada havale yöntemi ile ödenir. Akabinde ürün firmamız tarafında ücretsiz kargo seçeneği ile sizlere gönderilir. Pırlanta ürünlerin özel mücevher kutularının içinde garanti belgeleri ve hrd sertifikaları ile birlikte gönderilir. Firmamız ürünlerin satışından sonrada Whatsapp destek hattından tüm sorularınızı yanıtlar. Gönderilen ürünler müşterinin isteklerine cevap vermez ise 14 gün içinde geri iade alınarak ödenen ücretin tamamı iade edilir.

Pırlanta Yüzük Fiyatları

Pırlanta yüzükler de fiyatlar pırlanta taşının karatına göre değişir. Ayrıca kaç taş olduğu ve sertifikalı ürün olmasına göre de fiyatlar farklıdır. Bunun yanında ürünün tasarımı da fiyatlarda etkilidir. Bu nedenle size en uygun ürünü belirlemek için sitemizi ziyaret ediniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.