Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

31-05-2019 12:44
Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Pırlanta Yüzük Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Pırlanta insanlık tarihi kadar eski bir mücevher türüdür. Kadınların her dönemde en çok arzuladıkları pırlantalar aslında elmasın kesilerek işlem gördükten sonraki haline verilen isimdir. Günümüzde özellikle evlilik tekliflerinin temel unsuru olan tektaş pırlanta yüzük modelleri piyasada çok çeşitlidir. Ancak pırlanta paha olarak da maliyetli bir taş olduğu için insanlar alım yapmak istedikleri firmaların güvenilir ve kaliteli ürün satışı yapan firmalar olmasına dikkat ederler. Bu noktada sitemiz müşterilerimize öncelikle birinci sınıf elmaslardan üretilen pırlanta yüzüklerin satışını yapar. Sitemizde tektaş pırlanta yüzük modelleri, tamtur pırlanta yüzük modelleri, baget yüzük modelleri ve beş taş yüzük modelleri gibi farklı yüzük çeşitleri bulunur. Sitemizdeki yüzük modelleri ve daha fazlası için tıklayınız.

Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Pırlanta almak isteyen kişiler ister yüzük, ister kolye, ister bilezik ya da küpe fark etmez ne tür pırlanta ürün almak isterse istesin öncelikle pırlantanın berraklığına bakmalıdır. Bunun yanında pırlantanın kaç karat olduğunun sertifikası ile örtüştüğüne bakılmalıdır. Ayrıca kesim şeklide pırlanta tercihi yaparken oldukça önemlidir. Çünkü dikdörtgen olarak kesilen baget kesim ile oval kesimin duruşu aynı değildir. Firmamızdan ürün almadan önce Whatsapp numaralarından bizimle iletişime geçip tüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Siteden Nasıl Sipariş Verebilirim?

Sitemiz güvenilir alış verişin adresidir. Pırlanta almak isteyen kişiler sitemize giriş yaparak ürünlerimizi inceler ve beğendiği ürünleri sepete ekleyerek hızlıca sipariş verir. Sipariş edilen ürünlerin ücretleri kredi kartı ile ya da hesaba havale yöntemi ile ödenir. Banka onayı alınan ödemeden sonra ürünler en geç 5 iş günü içinde firmamızın anlaşmalı olduğu kargo şirketleri ile Hrd sertifikası ve garanti belgesi ile birlikte gönderilir.

Kargo Ücreti Ne Kadar?

Firmamız sipariş edilen pırlanta ürünlerin hiçbirinden kargo ücreti talep etmez. Ürün satış tarihinden itibaren 24 ay bakım ve onarım garantisi bulunan pırlanta ürünlerimizi beğenmediğiniz taktirde satın aldığınız tarihi takiben 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Akabinde firmamız en kısa süre içinde pırlanta ürünün ücretini tarafınıza iade eder.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.