Pırlanta Hakkında Kısa Bir Bilgi

31-05-2019 11:42
Pırlanta Hakkında Kısa Bir Bilgi

 

Pırlanta

 

Pırlanta hemen hemen tüm genç kızların hayalini süsleyen en özel mücevherlerden biridir. Evliliğe giden yolda ilk adım olan evlilik teklifinde genç kızlar mutlaka bir pırlanta yüzük beklerler. Eş adayları da hanımların bu arzularına kayıtsız kalmayarak tektaş yüzük ile evlenme teklifi ederler. Pırlanta insanlık tarihi kadar eski olan ama her dönem kadınların en popüler takıları arasında yer alan özel bir mücevherdir. Pırlantanın oluşumuna yüksek ısı ve yüksek basınçla birlikte yer altında yanan lavlar da etki etmiştir.

Yer altında ne oranda pırlanta olduğu henüz bilinmese de insanlar çıkardıkları bu değerli madeni çeşitli işlemlerden geçirip, kesip cilalayarak mücevher yapımına uygun hale getirmektedirler. Ülkemizde her geçen gün büyüyen pırlanta sektörünün en güvenilir firmaları arasında yer alan firmamızda pırlanta yüzük üretimi için en kaliteli pırlantalar seçilir. Güvenilir pırlantanın tek adresi olan firmamızdaki ürünleri incelemek için www.lawpirlanta.com adresini ziyaret ediniz.

Pırlantanın Özellikleri

Mücevher üretiminin en özel taşları arasında yer alan pırlantalar, kesici ürünler ile asla kesilmezler ve yüksek ısıdan etkilenmezler. Dolayısı ile değer kaybı gibi bir sorunla da karşılaşılmaz. Firmamızda satışta olan gerek pırlanta tektaşlar, gerek tamtur pırlanta yüzükler, gerek baget yüzükler, gerekse alyans yüzükler kaliteli pırlantalardan üretilmiş olup uluslararası belirli standartları taşır. Bunun yanında firmamızın Whatsapp numaralarından bize ulaşarak pırlantanın karat ağırlığı, pırlantanın berraklığı, renk ve kesimi gibi konularda kafanıza takılan her türlü soruyu firmamızın yetkili personellerine sorabilirsiniz.

Nasıl Yüzük Siparişinde Bulunurum?

Firmamızda satışta olan tüm pırlanta ürünler HRD sertifikalı ürünlerdir. Firmamızın online sitesini ziyaret ederek yüzük almak istediğiniz kişinin yüzük ölçüsünü ve içine yazılmasını istediğiniz notu bizlere ulaştırmanız halinde siparişiniz hazırlık sürecine geçer. Ürün siparişinde bulunan müşterilerimize farklı ödeme kolaylığı sağlarız. Firmamızdan sipariş ettiğiniz ürünlerin ücretini havale ya da kredi kartına taksit ile ödeyebilirsiniz.

Pırlanta Yüzük Fiyatları

Firmamızda satılan pırlanta yüzüklerde fiyatlar kullanılan pırlanta taşının ağırlığına, kesim şekline göre değişir. Bunun yanında alacağınız yüzüğün tamtur pırlanta olması, tektaş olması ya da beş taş olması gibi özelliklerde fiyatlara yansır. Firmamızda müşterilerimizin memnuniyeti öncelikli ilkemiz olup satış sırasında olduğu kadar satış sonrası da müşterilerimizin sorunlarına çözüm aramaktayız. Satışını yaptığımız her ürün sertifikaları ile birlikte ücretsiz kargo ile gönderilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.